RSS Feed

26.04.2019

Профорієнтаційна зустріч

24 квітня 2019 року студенти кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства відвідали Головне управління статистики у Харківській області.

Зустріч відбулась у рамках запланованих заходів «Тижня кар’єри». Спілкування потенційних роботодавців та студентів, які навчаються за освітньою програмою «Економічна та соціальна географія» розпочав заступник начальника голови Головного управління статистики у Харківській області Ігор Григорович Наумов, який розповів про основні напрямки роботи ОблСтату.

Завідувач відділу  комунікацій із користувачами та громадськістю Ольга Анатоліївна  Непочатова детально розповіла студентам про особливості роботи працівників Головного управління статистики у Харківській області та відповіла на їх запитання. Крім того, вона звернула увагу присутніх на вакантні посади  ОблСтату, на які можуть претендувати наші студенти.

Отже, зустріч з потенційними роботодавцями пройшла достатньо продуктивно. Крім того представники кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства доц. Вірченко П. А. та доц. Ключко Л. В.  домовились про подальшу співпрацю з Головним управлінням статистики у Харківській області. Свою зацікавленість у подальшій співпраці підтвердили й представники ОблСтату.