Академічна мобільність студентів і аспірантів



2023 р.

Протягом осіннього семестру 2022-2023 н.р. студенти кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Пушкар М., Авад Д. проходять навчання на факультеті природничих наук Остравського університету (Чеська республіка) за програмою Ерасмус+.

 

З червня по вересень 2023 року аспірантка кафедри Венгрин Д.В. проходила наукове дослідження в  університеті Ватерлоо (Канада) за Міжнародною програмою Mitacs Globalink Research Internship.

Протягом весняного семестру 2022-2023 н.р. студентка кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Дащенко В. проходила навчання на факультеті туризму Університету Жирони (Іспанія) за програмою Ерасмус+.

2022 р.

Протягом весняного семестру 2021-2022 н.р. студенти кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Карпікова Є.Є., Козак В.С., Максимова Д.О., Палій О.Р., Плотнікова А.Є., Попрозман І.І., Слєпцова А.О., Ушкварок Д.О., Циган В.С. проходили навчання на факультеті природничих наук Остравського університету (Чеська республіка) за програмою Ерасмус+.

 

2021 р.

Протягом весняного семестру 2020-2021 н.р. студентка кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Міренкова Валерія проходила навчання на факультеті туризму Університету Жирони (Іспанія) за програмою Ерасмус+.

2020 р.

Протягом весняного семестру 2019-2020 н.р. студентка кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Ушкварок Дар’я а проходила навчання на факультеті туризму Університету Жирони (Іспанія) за програмою Ерасмус+.

У весняному семестрі 2019-2020 н.р. студент кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Козак Владислав проходив навчання на факультеті природничих наук та здоров`я у Талліннському університеті (Естонія) за програмою Ерасмус+.

2019 р.

Протягом весняного семестру 2018-2019 н.р. студентка-магістрантка кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Венгрин Дар’я а навчалася на факультеті туризму Університету Жирони (Іспанія) за програмою Ерасмус+.

У весняному семестрі 2018-2019 н.р. дві студентки-магістрантки кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Кузнецова Анастасія та Ольга Попович навчалися на факультеті природничих наук та здоров`я у Талліннському університеті (Естонія) за програмою Ерасмус+.

 

2018 р.

Протягом весіннього семестру 2017-2018 н.р. студенти 5 курсу кафедри Щукіна Юлія, Нємєц Ольга, Овчаренко Гліб, Чехов Сергій проходили навчання в Університеті Орадя (Румунія) за програмою академічної мобільності Erasmus+.

2017 р.

Протягом осіннього семестру 2017-2018 н.р. студентка 6 курсу кафедри Пужайчереда Оксана проходила навчання в Університеті Жирони (Іспанія) за програмою академічної мобільності Erasmus+.

Студент кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства спеціалізації «Географія рекреації і туризму» Дорошенко Ігор проходив фахове стажування у Німеччині на базі меморіального комплексу «Бухенвальд», де займався проведенням ознайомчих екскурсій для відвідувачів, обробкою історичної документації, питаннями відновлення та реставрації музейного комплексу, а також приймає участь у семінарах щодо проблем культурно-історичної спадщини на території Німеччини.

Студентка кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Анастасія Виноградова, приймала участь в річному освітньому проекті, який проходив на базі музею «Брама Гродська» (м. Люблін, Республіка Польща) та займалася дослідженням проблем культурної спадщини Польщі, України та Білорусії, а також проводила екскурсії на території зазначеного культурного осередку.

2016 р.

Магістранти кафедри Виноградова Анастасія та Дорошенко Ігор взяли участь у літньому стажуванні у Німеччині за програмою ZAV.

Студентка кафедри Венгрин Дар`я взяла участь у навчальній програмі «Study Tours to Poland» (Республіка Польща) та у літньому таборі за програмою «Work Camp» (Німеччина).

Студентки кафедри Марченко Альона та Кудінова Аліна взяли участь у програмі «Work and Travel» (США).