Кобилін Павло Олексійович


Кобилін Павло Олексійович – кандидат географічних наук, доцент, завідувач навчальної лабораторії соціально-економічних і інформаційних технологій, доцент кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства імені Костянтина Нємця факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Народився 16 січня 1990 року у м. Харкові. З 2007 року навчався на геолого-географічному факультеті Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, якій у 2012 році закінчив з відзнакою та здобув кваліфікацію магістра економічної та соціальної географії. У 2012-2014 рр. навчався у аспірантурі при кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства геолого-географічного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. У 2014-2015 рр. працював вчителем географії Харківської ЗОШ № 146. З 2015 року - завідувач навчальної лабораторії соціально-економічних і інформаційних технологій, старший викладач, доцент кафедри. У 2017 р. захистив кандидатську дисертацію на тему: «Територіальні особливості системи торговельного обслуговування населення Харківської області» (спеціальність 11.00.02 "Економічна та соціальна географія").

Викладає навчальні дисципліни: 

  • Суспільно-географічна регіоналістика України
  • Основи суспільно-географічного моделювання
  • Суспільно-географічне прогнозування
  • Geographic Information Systems (Географічні інформаційні системи) (викладається англійською мовою)
  • Computer Science with the basics of Geoinformatics (Інформатика з основами геоінформатики)
  • Regional Economic And Social Geography (Регіональна економічна і соціальна географія) (викладається англійською мовою)

Наукові інтереси: географія соціальної інфраструктури, географія торгівлі, географія Харківської області.

Профіль в Google Scholar

Профіль в системі ORCID 

 

E-mail: kobilin333@gmail.com, pavlo.kobylin@karazin.ua

Робочий телефон - +38 (093) 300-12-58

Поштова адреса: 61022 м. Харків, пл. Свободи, 4, ауд. 3-62

Звіт завідувача навчальної лабораторії соціально-економічних і інформаційних технологій Кобиліна П.О. за 2017 р.