Волков Денис Олександрович


Волков Денис Олександрович – аспірант кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства імені Костянтина Нємця факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Народився 26 вересня 1975 року у місті Дрезден Німеччина. У 1997 році закінчив Київський Національний Економічний Університет імені В. Гетьмана, факультет міжнародної економіки і права. Навчався також в Universität Konstanz (Німеччина) на факультеті економічних наук та статистики. З 1999 року і дотепер працював на посадах регіонального і національного керівника низки українських і міжнародних компаній, брав участь у місцевому самоврядуванні територіальної громади Макарівського (тепер Фастівського) району Київської області. У 2023 році вступив до денної аспірантури на кафедру соціально-економічної географії і регіонознавства факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Працює над дисертаційним дослідженням на тему «Соціально-економічний розвиток території як основа її післявоєнного відновлення (на прикладі Харківської області)»

Науковий керівник кандидат географічних наук доцент Ключко Людмила Василівна.

Електронна адреса: denis-volkov@ukr.net