RSS Feed

20.06.2023

На кафедрі відкрито аудиторію імені Єгора Шумаєва

14 червня 2023 р. на кафедрі соціально-економічній географії і регіонознавства, навчальній лабораторії соціально-економічних і інформаційних технологій (ауд. 5-66) відбулося відкриття аудиторії імені Єгора Шумаєва,студента університету, захисника України.

Єгор Шумаєв був студентом кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства факультету геології, географії, рекреації і туризму. З перших днів військової агресії Єгор добровольцем пішов захищати Харків у лавах ТРО, а згодом — у лавах Збройних сил України мужньо боронив Донбас. Після важкого поранення наприкінці 2022 року лікарі та батьки впродовж декількох днів боролися за його життя, проте отримані поранення виявилися несумісними з життям.

У події взяли участь мати і родичі Єгора, студенти, аспіранти, викладачі кафедри і факультету, ректорка університету, проректори та представники Національного агентства із забезпечення якості освіти.

Кафедра соціально-економічної географії і регіонознавства щиро просить підтримати петицію про Присвоєння звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю ЗСУ Шумаєву Єгору Володимировичу 8.12.2002 р.н.

За посиланням ви зможете переглянути відео про життя Єгора та спогади від друзів, рідних, викладачів.https://www.youtube.com/watch?v=mVJ-RoHLzJs Щохвилини ми пам’ятаємо про військових, які заплатили найвищу ціну за свободу й незалежність держави. Вічна пам’ять героям, які згори тримають небо над Україною.