RSS Feed

18.07.2023

Студентка кафедри пройшла навчання в Іспанії

Протягом другого семестру 2022-2023 н.р. студентка 2-го курсу кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Дащенко Віталія навчалася на факультеті туризму в університеті Жирони (Іспанія) за програмою академічної мобільності Erasmus+. Програма академічного обміну надає грант, що покриває витрати на переліт, проживання, харчування тощо.

Під час навчального семестру Віталія вивчала наступні курси: управління туристичними ресурсами, нові вимоги до туризму, створення  маркетингнових туристичних продуктів, заклади для дозвілля, готельний менеджмент та вступ до каталонської мови та культури А1. Всі курси проводилися виключно англійською мовою.

Також Віталією було проведено аналіз природних та соціально-економічних особливостей міста Жирони та регіону Каталонія, здійснено порівняння розвитку урбосистем міст Іспанії та України, визначено проблеми та перспективи природно-ресурсного, соціально-економічного та туристично-рекреаційного розвитку у регіоні Каталонія. Віталія відвідала захоплюючі екскурсії по визначним місцям Жирони, музеям та здійснила поїздку до прекрасного Середземного моря у місті Палс.

Цей освітній досвід дав Віталії можливості значно розширити свої горизонти у сфері рекреаційної діяльності, і тепер вона хоче сприяти створенню незабутніх туристичних пропозицій в Україні.

Віталія щиро вдячна організаторам програми, викладачам кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства ХНУ імені В.Н. Каразіна за надану можливість навчатися в Університеті Жирони.

.