RSS Feed

23.03.2020

Підручник СОЦІАЛЬНА ГЕОГРАФІЯ – серед переможців ХХ виставки-конкурсу навчальної та наукової літератури

Ідея підготовки підручника СОЦІАЛЬНА ГЕОГРАФІЯ виникла одночасно на двох кафедрах, що мають тривалі та тісні зв’язки – кафедрі економічної та соціальної географії Київського національного університету імені Тараса Шевченка та кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Підручник «Соціальна географія» був підготовлений авторським колективом: Людмила НЄМЕЦЬ, Костянтин МЕЗЕНЦЕВ, Наталія ГУСЄВА, Наталія МЕЗЕНЦЕВА, Анатолій МЕЛЬНИЧУК, Костянтин НЄМЕЦЬ, Катерина СЕГІДА.

Підручник СОЦІАЛЬНА ГЕОГРАФІЯ за редакцією Людмили НЄМЕЦЬ та Костянтина МЕЗЕНЦЕВА відзначений дипломом III ступеня за напрямом «Навчальна література для вищої школи» на ХХ виставці-конкурсі навчальної та наукової літератури, яка пройшла в Каразінському університеті

https://www.univer.kharkov.ua/ua/general/univer_today/news?news_id=9637.

Традиційно конкурс був організований навчальним центром методичної роботи управління якості освіти, відбувався за чотирма напрямами: «Навчальна література для вищої школи» та «Наукова література (монографії)», «Навчальна література для загальноосвітньої школи», «Іміджеві університетські видання».

Щиро вдячні організаторам та журі конкурсу за високу оцінку, учасників та переможців конкурсу колег-каразінців вітаємо із високими здобутками та бажаємо натхнення, нових звершень та досягнень!

Підручник «Соціальна географія»