RSS Feed

28.10.2022

Практичне заняття з дисципліни «Ескурсознавство»

26 жовтня 2022 року для студентів третього курсу ОП «Географія рекреації та туризму» в рамках вивчення навчальної дисципліни «Екскурсознавство» було проведено майстер-клас провідного екскурсовода, завідувачки відділу краєзнавства КЗ Харківська обласна станція юних туристів Ірини СКРИЛЬ.

У рамках практичного заняття у формі ділової гри «Складання маршруту та методичної розробки екскурсії» студенти Дарієнко Дар"я, Іваненко Софія, Насібов Рауф, Подгорна Юлія, Шаповаленко Валентин, Щербань Ольга представили власні надзвичайно цікаві розробки та виступили експертами-аналітиками щодо розробок один одного.
Ірина Анатоліївна поділилась лайфхаками із власного досвіду організації і проведення екскурсій, обговорили найчастіші помилки екскурсоводів, найкращі шляхи поєднання показу та розповіді у екскурсії, шляхи покращення професійної майстерності, перспективи розвитку туризму в Україні та на Харківщині у післявоєнний період тощо.

Щиро дякуємо Ірині Анатоліївні за змістовну та цікаву зустріч! Впевнені, що залучення фахівців-практиків мотивують на нові звершення та стануть у нагоді нашим студентам при виборі майбутньої професії за фахом, розробці нових туристичних маршрутів та розвитку туризму в Україні.