RSS Feed

10.06.2021

На кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів

На кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства 08-09 червня 2021 року відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів за спеціальностями 106 «Географія» та 103 «Науки про Землю».

Представлені до захисту кваліфікаційні роботи бакалаврів виконані на достатньо високому рівні з використанням різноманітних сучасних географічних методів дослідження, а також із застосуванням комп’ютерних та ГІС-технологій.

Кваліфікаційні роботи бакалаврів присвячені дослідженню різних галузей та напрямів соціально-економічної географії, а також географії рекреації та туризму.

Захист кваліфікаційних робіт показав, що випускники кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства можуть успішно працювати в різних сферах економіки, туристичних організаціях, навчальних закладах, органах виконавчої влади тощо.

Колектив кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства вітає студентів з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажає міцного здоров’я, удачі, натхнення і сил для нових звершень!