RSS Feed

09.08.2017

Міжнародна науково-практична конференція «Регіон – 2016: стратегія оптимального розвитку»

10-11 листопада 2016 р. на факультеті геології, географії, рекреації і туризму пройшла Міжнародна науково-практична конференція «Регіон – 2016: стратегія оптимального розвитку».

До участі у конференції подали заявки і тези доповідей 147 учасники, у т.ч. 15 – із зарубіжних країн, зокрема, зі Швеції (Університет Карлстада), з Йорданії (Національний університет Ірбід), з Республіки Білорусь (Білоруський державний університет, Брестський державний університет ім. О. С. Пушкіна), з Російської Федерації (Бєлгородський національний дослідницький університет, Московський державний університет ім. М. В. Ломоносова).

Серед учасників конференції: 20 докторів наук, 56 кандидатів наук, 5 наукових співробітників, 25 аспірантів і здобувачів, 9 викладачів і асистентів, 23 студента, а також інженери, фахівці у суспільні географії та суміжних науках.

Інтерес до конференції також проявили представники органів державної влади та місцевого самоврядування. Зокрема, у роботі конференції  прийняли участь виконуючий обов’язки начальника відділу аналітичної та презентаційної роботи Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації Дригайло О.О., голова Первомайської районної ради Харківської області Татаренков В.М.

Для гостей та учасників конференції було організовано екскурсії до музею історії ХНУ імені В. Н. Каразіна та археологічного музею нашого університету.