RSS Feed

25.10.2019

Кафедру відвідав професор з Іспанії (Університет Жирони)

З 14 по 20 жовтня 2019 р. в рамках програми академічної мобільності ERASMUS+ кафедру соціально-економічної географії і регіонознавства відвідав професор університету Жирони (Іспанія) Josep Vila Subiros.

Професор Subiros взяв участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції «Регіон–2019: стратегія оптимального розвитку» та воркшопу «Суспільно-географічна площина трансформації міського простору»: дослідження об’єктів джентрифікації та реновації в сучасному Харкові». Також професор Subiros ознайомився з історико-архітектурними пам’ятниками м. Харкова, відвідав Єрмілов центру, Художню галерею імені Г. Семирадського, Екопарк Фельдмана та Ботанічного саду ХНУ імені В.Н. Каразіна. Разом з керівництвом кафедри були обговорені напрями подальшої співпраці у навчальній та науковій діяльності кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства ХНУ імені В.Н. Каразіна та кафедри географії Університету Жирони.

Також в рамках академічної мобільності професор Subiros провів серію лекцій  в рамках дискусійного клубу студентів, аспірантів та молодих науковців кафедри соціально-економічноії географії і регіонознавства Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.