RSS Feed

27.09.2017

Кафедру відвідав професор з університету Жирони

У період з 18 по 23 вересня кафедру соціально-економічної географії і регіонознавства відвідав професор кафедри географії університету Жирони, громадянин Іспанії Жозеп Віла Субірос (Josep Vila Subiros).

Метою прийому є читання лекцій та обмін досвідом в науково-освітній діяльності. Прийом фінансувався за рахунок програми Erasmus+.

18 вересня він познайомився з співробітниками кафедрами та студентами, прослухав презентацію про кафедру соціально-економічної географії а також презентував кафедру географії в університеті Жирони. Також була проведена екскурсія містом Харків.

19 вересня Жозеп Віла Субірос прийняв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Регіон 2017: стратегія оптимального розвитку». А також ознайомився з роботою Спеціалізованої вченої ради в ХНУ імені В.Н. Каразіна (засідання Спеціалізованої вченої ради К.64.051.23 за спеціальністю 11.00.02).

20 вересня він взяв участь у Міжнародному науково-практичному семінарі «Антропогенний фактор ландшафтних змін та їх екологічних наслідків в прибережних регіонах», а також ознайомився з навчальними планами, навчальною та науковою літературою кафедри.

21 вересня він провів лекцію для аспірантів, а також ознайомився з роботою у Центральній науковій бібліотеці Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

22 вересня Жозеп Віла проводив лекції та відвідував лекції викладачів кафедри.

По завершенню прийому йому було вручено сертіфікат.