RSS Feed

13.10.2022

Відбулося чергове засідання кафедри

13 жовтня на кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства відбулося засідання кафедри, де серед питань, що розглядалися, були:

- аналіз проведення відкритої лекції «Концепції соціально-демографічного розвитку» д. геогр. н. СЕГІДИ Катерини Юріївни;

- аналіз проведення відкритої лекції «Суспільно-географічна характеристика Латинської Америки» к. геогр. н. КРАВЧЕНКО Катерини Олександрівни;

- рекомендація на вчене звання професора СЕГІДИ Катерини Юріївни, доцента – КРАВЧЕНКО Катерини Олександрівни.

Викладачі кафедри високо оцінили навчально-методичний рівень проведених відкритих лекцій, зазначили широкий інструментарій прийомів та методів, що був використаний під час проведення занять, цікавий мультимедійний супровід лекцій, де широко використовувався не тільки текстовий, але й графічний, картографічний та фотоматеріал. Під час занять постійно підтримувався зв'язок зі студентами, які із задоволенням відповідали на поставлені питання.

Враховуючи результати проведених відкритих лекцій; стаж роботи в університеті; наявність сертифікатів із знання англійської мови; активну міжнародну діяльність, в т.ч. що підтверджується сертифікатами про стажування за програмою Erasmus+ в університетах Європейського Союзу, зокрема Чехії, Іспанії, Румунії, Естонії; наявність начально-методичних та наукових праць, зокрема публікації у фахових виданнях та виданнях, що індексуються у накометричних базах, в т.ч. англійською мовою у виданнях, включених до наукометричних баз «Scopus» або «Web of Science» та мають ISSN-номер, підтверджений на вебсайті Міжнародного центру реєстрації періодичних видань; викладання навчальних дисциплін державною та англійською мовами на високому науково-методичному рівні, співробітники кафедри одностайно проголосували за рекомендацію на вчене звання професора Катерини Юріївни СЕГІДИ та доцента – Катерини Олександрівни КРАВЧЕНКО.

Бажаємо колегам творчого натхнення, подальших досягнень, успіхів та плідних результатів роботи на благо нашого Університету та Держави!