RSS Feed

18.03.2024

Викладач кафедри пройшла курс з фінансової грамотності

У січні 2024 р. доцент кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства імені Костянтина Нємця, к.геогр.н., Наталія ДОБРОВОЛЬСЬКА пройшла навчальний курс «Фінансова грамотність для освітян», організованим ГО «Прометеус» (Україна).

Під час проходження курсу «Фінансова грамотність для освітян» Наталія навчалася базовим принципам функціонування фінансової системи України, зокрема банківської системи країни як її невід’ємної складової, попередженню випадків фінансового шахрайства та захисту своїх прав як споживача фінансових послуг, належному формуванню податкової, інвестиційної культури та культури благодійництва; та сформувала компетентність з управління власними фінансами, а саме: формування особистого/сімейного бюджету, ефективного використання банківських та небанківських продуктів, професійні та предметні компетентності педагогів за напрямом «Підприємливість та фінансова грамотність»

За результатами стажування вона отримала сертифікат обсягом 30 годин. Вітаємо Наталію В’ячеславівну та бажаємо їй подальших творчих здобутків.