RSS Feed

28.03.2018

Викладачі кафедри пройшли стажування в Університеті Орадя (Румунії) за програмою «Ерасмус+»

З 14 березня 2018 р. по 23 березня 2018 р. на базі Університету Орадя (Румунія) на кафедрі географії, туризму та територіального планування факультету географії, туризму та спорту (the University of Oradea, Faculty of Geography, Tourism and Sport, Department of Geography, Tourism and Territorial Planning) доценти кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Сегіда Катерина Юріївна і Телебєнєва Євгенія Юріївна пройшли стажуванняза програмою «Ерасмус+».

Під час стажування викладачі нашої кафедри проводили лекції з презентаціями, ознайомивши присутніх викладачів, студентів факультету географії, туризму та спорту, а також студентів які навчаються в Університеті Орадя за програмою «Ерасмус+» з історико-географічними, соціально-економічними, етнонаціональними та туристсько-рекреаційними особливостями України і міста Харків, напрямами науково-дослідної та освітньої роботи кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Під час стажування доценти ознайомилися з особливостями природно-ресурсного потенціалу Румунії та жудеції Біхор, історією заселення та господарського освоєння території міста Орадя, сучасною демографічною та соціально-економічною ситуацією, напрямами розвитку туристсько-рекраційної діяльності регіону тощо. Під час перебування в місті Орадя (Румунія) доценти кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Сегіда Катерина Юріївна і Телебєнєва Євгенія Юріївна ознайомилися зі значною кількістю видатних туристичних об’єктів міста.

За результатами стажування за програмою «Ерасмус+» викладачі кафедри отримали сертифікати.

Керівництво кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства ХНУ імені В. Н. Каразіна та викладачі К. Ю. Сегіда та Є. Ю. Телебєнєва висловлюють щиру подяку керівництву факультету географії, туризму та спорту Університету Орадя та кафедри географії, туризму та територіального планування – декану рrof. univ. dr. Alexandru ILIES, завідувачу кафедри сonf. univ. dr. Ioana JOSAN, а також рrof. univ. dr. Dorina Camelia ILIES, lector univ. dr. Cezar MORAR, conf. univ. dr. Marcu STASAC за теплий прийом та плідний обмін досвідом під час стажування за програмою «Ерасмус+».