RSS Feed

27.05.2019

Викладач кафедри виступила модератором на конференції аспірантів університету

21 травня 2019 року в ХНУ імені В.Н. Каразіна відбулася конференція аспірантів «Стратегія розвитку Каразінського університету на 2019–2025 роки: перспективи для аспірантів».

Модератором конференції виступила голова Ради молодих вчених, старший викладач кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Катерина Кравченко. До президії конференції також увійшли керівник консультативної служби з питань атестації здобувачів наукових ступенів, доцент Валентина Панченко, учений секретар науково-дослідної частини науково-технічної ради університету Вікторія Луньова, старший інспектор відділу аспірантури Вікторія Звягінцева.

Під час заходу обговорено нові можливості для аспірантів університету з огляду на Стратегію розвитку на 2019–2025 роки. Аспіранти дізналися про Проект 1.6 «Ефективна аспірантура та докторантура», його мету, завдання та очікувані результати.
Також зазначено, що наразі університет надає фінансову підтримку відряджень молодих науковців, які виграють гранти за кордон з метою досліджень.

З доповіддю «Проведення експерименту з присудження наукового ступеня доктора філософії» виступила керівник консультативної служби з питань атестації здобувачів наукових ступенів, доцент Валентина Панченко, охопивши питання підготовки дисертацій, передумов подання та їх захисту.