RSS Feed

14.05.2019

Стажування викладача Талліннського університету

З 6 по 10 травня 2019 р. на кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, в рамках програми академічної мобільності Erasmus+, пройшов стажування доцент рекреаційного менеджменту Школи природничих наук і здоров’я Талліннського університету (Естонія) Март Рейманн. Однією з цілей стажування було ознайомлення з рекреаційним потенціалом Харкова та Харківської області. Зокрема, були відвідані зони рекреації та зелені зони міста Харкова: Лісопарк, Журавлівський гідропарк та парки Індустріального та Немишлянського районів міста (Зелений гай, сквер «Тракторозаводський», парк імені Богдана Хмельницького, парк «Зустріч», парк Машинобудівників).

Разом зі школярами області Март Рейманн взяв участь в 18 Обласному зльоті юних краєзнавців – активістів руху учнівської молоді «Моя Земля – земля моїх батьків», який відбувся 6 травня в Гашинівському урочищі Шевченківського району Харківської області.

В рамках стажування доцент Март Рейманн провів відкриту лекцію на тему «Рекреаційне планування зелених зон (на прикладі Харкова та світу)» для студентів, аспірантів та викладачів кафедри, яка викликала значний інтерес слухачів та жваву дискусію.