RSS Feed

12.11.2018

Науково-дослідницька практика студентів-магістрів

Студенти 1 курсу навчання за освітньо-професійною програмою - магістр спеціальності 106 «Географія», освітньою програмою «Економічна, соціальна географія та регіональний розвиток», проходили науково-дослідницьку практику з «08» жовтня 2018 р. по «09» листопада 2018 р.

Під час практики студенти магістри проходили практику в Харківському регіональному фонді підтримки підприємництва; в Управлінні інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради; у Комітеті у справах сім’ї молоді та спорту по Немишлянському району департаменту у справах сім’ї молоді та спорту Харківської міської ради.

Також під час практики студенти відвідали і ознайомились з науковими установами та організаціями м. Києва. А саме відвідали Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут географії НАН України, ДУ «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України», Національну бібліотеку України імені В.І. Вернадського.

Студенти також мали змогу ознайомитись з діяльністю міжнародних центрів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.