RSS Feed

31.03.2018

Викладачі кафедри взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Географія в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка: 85 років – досягнення та перспективи»

Професор Л. Нємець, доценти Л. Ключко та К. Сегіда взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Географія в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка: 85 років - досягнення та перспективи», яка проходила 30-31 березня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

У рамках пленарного засідання представили доповідь «Сучасні можливості міжнародного співробітництва в галузі суспільної географії», обговорили із колегами-географами найбільш гострі та актуальні питання просторового розвитку України, а також пошуку шляхів підвищення якості підготовки фахівців-географів. Також, привітали географічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка на чолі із д. геогр. н., проф. Ярославом Олійником із 85річчам.

Бажаємо географічному факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка подальшого процвітання, плідної роботи для розвитку географічної науки та освіти в Україні!