RSS Feed

26.03.2018

Студенти кафедри навчаються в Університеті Орадя (Румунія) за програмою Ерасмус+

Протягом весняного семестру 2017-2018 н.р. четверо студентів-магастрантів  кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Овчаренко Гліб, Нємєц Ольга, Щукіна Юлія, Чехов Сергій будуть навчатися на факультеті географії, туризму та спорту Університету Орадя (Румунії) за спеціальністю «Туристичний менеджмент та планування» за програмою Ерасмус+. Ерасмус+ – це некомерційна програма Європейського союзу з обміну студентами й викладачами, яка надає можливість навчатись в іншій країні, що приймає участь в даній програмі.

За 4 місяці навчання студенти будуть вивчати наступні курси:

  • Стратегія туристичного менеджменту й гостинна індустрія;
  • Захист і валерифікація місцевих та традиційних туристичних продуктів;
  • Реставрація, готельне бізнес-адміністрування й економіка;
  • Стратегії та моделі для туристичного планування в горах;
  • Фінансування туристичного бізнесу;
  • Румунська мова.

Лекції й практичні заняття  проводяться англійською мовою, на території університету присутня бібліотека зі значною кількістю старовинних книг. Після завершення програми академічної мобільності студенти отримують академічну довідку програми міжнародного обміну Ерасмус+.

На факультеті географії, туризму та спорту Університету Орадя навчаються студенти-ерасмус з Туреччини, Молдови, Мексики, Нігерії, США, Франції, Італії та інших країн, також присутня значна кількість студентів-волонтерів (Student Buddies), що мають досвід міжнародного обміну та працюють на добровільній основі для кращого об’єднання між місцевими та міжнародними студентами.

Окрім того, програма Ерасмус+ надає унікальну можливість познайомитись з дуже відкритим та привітним румунським народом, дізнатись більше про менталітет та культуру даної країни, відвідати пам’ятки культури та мистецтва й побачити унікальну природу Румунії.