RSS Feed

24.07.2024

Студентка кафедри проходила навчання в Іспанії за програмою Erasmus+

Протягом другого семестру 2023-2024 н.р. студентка 3-го курсу кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства імені Костянтина Нємця Савченко Анастасія навчалася на факультеті туризму в Університеті Жирони (Іспанія) за програмою міжнародної академічної мобільності Erasmus+. Програма академічної мобільності надає грант, що покриває витрати на переліт, проживання, харчування тощо.

В Університеті Жирони Анастасія вивчала такі курси: круїзний менеджмент, аналіз культурного туризму, готельний менеджмент, заклади дозвілля, а також вступ до каталонської мови та культури. Всі курси проводилися виключно англійською мовою. Також, Анастасія займалася дослідженням туристичної індустрії Іспанії, розвитку та особливостей туризму країни, а також його впливу на економіку та культуру країни.

Під час академічної мобільності Анастасія відвідувала цікаві екскурсії найпривабливішими куточками Жирони, різними містами Іспанії та сусідніми країнами. Цей цінний досвід вона з великим задоволенням візьме у свій подальший шлях, а цей час, наповнений незабутніми враженнями, новими знайомствами та корисними знаннями, назавжди залишиться у її серці.

Анастасія щиро вдячна кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства імені Костянтина Нємця ХНУ імені В. Н. Каразіна за таку безцінну можливість набути нових професійних знань в Університеті Жирони.