RSS Feed

13.09.2019

Cтуденти кафедри відвідали Меморіал «Дробицький Яр»

12 вересня 2019 року студенти першого, другого та третього курсів кафедри разом із кураторами відвідали КП Меморіальний парк «Дробицький Яр», що відноситься до нерухомих пам'яток України, пам'яток історії та монументального мистецтва місцевого значення, відомий як місце масових розстрілів цивільного населення, що здійснювалися нацистськими окупаційними військами у 1941-1942 рр. Також до заходу залучились магістранти кафедри та студент Талліннського університету Сільвер Вінсент Сутт, який проходить навчання на кафедрі у рамках програми академічної мобільності Erasmus+.

Захід був проведений спільно за ініціативи кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства, КП Харківська обласна станція юних туристів та КП Меморіальний парк «Дробицький Яр».

Дуже вдячні директору КП Меморіальний парк «Дробицький Яр Ірині Іванівні Ференцевій та завідувачу відділу краєзнавства КП Харківська обласна станція юних туристів Ірині Анатоліївні Скриль за сприяння організації заходу на Меморіалі жертвам голокосту, змістовну екскурсію одним із найтрагічніших та пам’ятних місць в історії міста Харкова, за проведення освітньо-виховної роботи та популяризацію ідей пам’яті, миру, толерантності та єдності.