RSS Feed

04.07.2020

Студентка кафедри пройшла навчання в університеті Жирони

Протягом весняного семестру 2019-2020 н.р. студентка 3 курсу кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Ушкварок Дар’я навчалася на факультеті туризму в Університеті Жирони (Іспанія) за програмоюакадемічної мобільності Еразмус+. Програма покриває усі витрати проїзд та надає стипендію на проживання, харчування.

Дар’я обрала для вивчення в іноземному навчальному закладі такі курси:

• Створення та комерціалізація нового туристичного продукту;

• Стратегічний аналіз на туристичних ринках;

• Додаткове готельне розміщення;

• Відпочинок;

• Управління туристичними ресурсами

Лекційні й практичні заняття, спілкування з викладачами та студентами проводилися виключно англійською мовою.
Окрім навчання студентка знайшла час для подорожей. До поширення пандемії вона встигла відвідати Італію (м. Піза) та побувати на екскурсії в природний парк Емпурда, яку влаштовувало студентське самоврядування університету. Після послаблення карантину Дар’я ознайомилась з Каталонією, а саме відвідала такі міста, як Портбоу, Колера, Фігерас, Бланес, Лорет-Де-Мар, Озеро Баньйолес, і столицю Каталонії – прекрасну Барселону. Також вона відвідала музей Історії Жирони, музей кіно в Жироні, та музей Пікассо в Барселоні.

Навчання в Іспанії дало можливість студентці подорожувати, ознайомитися з культурою, їжею, способом життя іспанців, зустріти нових знайомих, покращити свої навички, знання та отримати нові. Дар’я безмежно вдячна організаторам програми, викладачам кафедри географії Університету Жирони та викладачам кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства ХНУ імені В.Н. Каразіна за надану можливість навчання в Університеті Жирони.