RSS Feed

22.07.2019

Студентка кафедри навчалася в Університеті Жирони (Іспаня) за програмою Еразмус+

Протягом весняного семестру 2018-2019 н.р. студентка-магістрантка кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Венгрин Дар’я Володимирівна навчалася на факультеті туризму Університету Жирони (Іспанія)  за програмою Ерасмус+.

За 5 місяців навчання Дар’я вивчала наступні курси:

  • Іспанська мова для туризму (А2);
  • Методи комунікації, що застосовуються у туризмі;
  • Дозвілля;
  • Сектор готельного розміщення.

Лекції й практичні заняття  проводяться англійською мовою, усі навчальні предмети обирають студенти на свій розсуд. Хочеться відзначити високу матеріально-технічну базу університету, що сприяє гарному навчанню. Після завершення програми академічної мобільності студентка отримала академічну довідку програми міжнародного обміну Еразмус+.

Усі витрати на проживання, харчування, трансфер покриває програма.

Окрім того, програма Еразмус+ надає унікальну можливість познайомитись з новими людьми, іспанською культурою і звісно час для подорожей. За час навчання Дар’я встигла відвідати Францію, Португалію, Мальту, Андорру, Іспанію та досконало ознайомитись з Каталонією. В ході стажування Дар’я працювала над власним дипломним проектом, присвяченим геоурбаністичним дослідженням.

Також Дар’я двічі брала участь у науково-дослідницьких практиках з географічним факультетом Університету Жирони. ( мис Cap de Creus та виїзд у Національний природний парк в Піренеях).