RSS Feed

30.07.2019

Студенти з Таїланду відвідали кафедру

21-25 червня 2019 р. кафедру соціально-економічної географії і регіонознавства відвідали студенти Казетсарстської міжнародної MBA програми (KIMBA) Казетсартського університету (м. Бангкок, Таїланд) в рамках щорічного технічного візиту у різні країни світу. Цього року вони обрали Україну.

Під час візиту студенти прослухали лекції про Україну, зовнішньоекономічні зв’язки України та Таїланду, Харківську область, м Харків, Каразінський університет. Д-р Нірундон Тапачай, директор Казетсарстської міжнародної MBA програми, розповів аспірантам та викладачам кафедри про Казетсартський університет, освітні програми, напрями наукових досліджень університету, факультету бізнесу та адміністрування. Обговорили перспективні напрямки співпраці між кафедрами та університетами.

Для делегації із Таїланду було організовано екскурсії до музею історії університету, археологічного музею, Ландау-центру, Парку культури та відпочинку імені Максима Горького, Фельдман-екопару, пивзаводу “AB InBev Efes”, проведено зустріч у Харківській торгово-промисловій палаті.

Студенти були дуже вражені від перебування на кафедрі, у місті та оголосили подяку співробітникам кафедри