RSS Feed

26.07.2017

Практика студентів ІІІ курсу

Студенти 3 курсу пройшли польовий етап виробничої практики (Комплексної навчально-дослідницької експедиції) у Дворічанському районі Харківської області, який тривав з 06 по 14 червня 2017 р. Студенти зібрали  статистичну та іншу інформацію про стан соціально-економічного розвитку району у відділах та управліннях Дворічанської районної державної адміністрації, у сільських радах, відвідали Дворічанський краєзнавчий музей.

Було відвідано Національний природний парк «Дворічанський» з метою ознайомлення з особливостями його функціонування та визначення перспектив організації туристичної діяльності.

Студенти провели профорієнтаційну роботу у Дворічанському ліцеї, ознайомивши учнів старших класів з особливостями навчання на кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Під час камерального етапу буде оброблено зібрані матеріали та підготовлено звіт, що відображатиме територіальні особливості соціально-економічного розвитку Дворічанського району.