RSS Feed

31.08.2019

Посвята у студенти

31 серпня 2019 року в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна відбулася урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти. З цим святом першокурсників привітав ректор університету доктор соціологічних наук, професор, академік НАН України, член-кореспондент НАПН України, заслужений діяч науки і техніки України Віль Савбанович Бакіров та голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Олександрівна Світлична.

Після урочистостей відбулась лекція, на якій проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат хімічних наук, доцент Антон Віталійович Пантелеймонов ознайомив студентів зі специфікою діяльності університету, історією Харківського університету, особливостями навчального процесу, можливостями для навчання, всебічного розвитку, проведення дозвілля у Каразінському тощо.

Декан факультету геології, географії, рекреації і туризму Пересадько Віліна Анатоліївна також привітала першокусників із набуттям нового статусу та приєднанням до дружної каразінської корпорації. Побажала першокурсникам натхнення, жаги до пізнання нового, терпіння і продуктивних років навчання!

На кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства першокурсники познайомилися з викладачами кафедри та куратором. Кафедра привітала першокурсників з початком нового навчального року та побажала студентам – гарних оцінок, справжніх друзів, цікавих подій і нових відкриттів!