RSS Feed

04.01.2021

На кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів

На кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства 22-24 грудня 2020 року відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю 106. Географія освітніх програм «Економічна та соціальна географія», «Географія рекреації та туризму» та за спеціальністю 014.07 «Середня освіта (географія)» освітньої програми «Географія, економіка та краєзнавчо-туристична робота».

Представлені до захисту кваліфікаційні роботи магістрів виконані на достатньо високому рівні з використанням різноманітних сучасних географічних методів дослідження, а також із застосуванням комп’ютерних та ГІС-технологій.

Кваліфікаційні роботи магістрів присвячені дослідженню різних галузей та напрямків економічної і соціальної географії.

Захист кваліфікаційних робіт показав, що випускники кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства можуть успішно працювати в різних сферах економіки, туристичних організаціях, навчальних закладах, органах виконавчої влади, де необхідні знання з основ економічної і соціальної географії, регіональної політики тощо.

Колектив кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства вітає студентів з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажає міцного здоров’я, удачі, натхнення і сил для нових звершень!