RSS Feed

24.07.2017

Літня практика ІІ курсу

Студенти кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства групи ГЦ-22 нещодавно повернулись з навчальної професійно-орієнтованої практики.

Під час польового етапу практики студенти побували у географічному центрі Європи (с. Діловому), на озері Бребенескул, у Селиській сироварні, відвідали центр лозоплетіння – с. Іза, покупались у гарячих джерелах міста Берегово, «взяли штурмом» Кам’янець-Подільську та Хотинську фортеці, Хустський, Мукачевський, Невицький, Ужгородський, Чинадієвський замки та палац графів Шенборнів, відвідали Угорський інститут, водоспад Шипіт, озеро Синевір та центр реабілітації бурих ведмедів, познайомились з роботою окремих промислових підприємств Кам’янця-Подільського та Хотина, ознайомились з туристичними об’єктами Києва, Чернівців, Львова, Рахова, Мукачевого, Ужгорода, Воловця.

Всі студенти групи готували трансфер и про ті, чи інші географічні об’єкти та виступали у ролі екскурсоводів для своїх одногрупників.  Серед кращих трансферменів групи ГЦ-2 варто відмітити Бринька Віталія, Квасову Марину, Бондаренка Владистава, Ржавського Микити, Капліна Андрія. Після завершення практики дехто зі студентів всерйоз замислився над відкриттям власної туристичної справи.

Отже, всіх хто хоче отримати якісну освіту у галузі рекреації і туризму запрошуємо на навчання на нашу кафедру.