RSS Feed

05.12.2019

Кураторська година у відділені «Укргазбанку»

04 грудня 2019 р. під час кураторської години студенти кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства (академічних груп ГЦ-22, ГР-21 та ГЦ-42) відвідали відділення «Укргазбанку» № 380/20, де відбулась профорієнтаційна зустріч з представниками цієї установи.

Про особливості роботи «Укргазбанку», кредитні та інвестиційні програми, роботу з клієнтами, екологічні програми банку студентам розповів начальник відділення № 380/20 Харківської обласної дирекції «Укргазбанку» Владислау Петрович Луговий.
Цікаву інформацію про можливості працевлаштування у відділеннях банку, вимоги до претендентів на вакантні посади студенти отримали від начальника управління роздрібного бізнесу Віталія Олександровича Голозубова.
Крім того, представники банку надали практичні поради щодо складання резюме та підготовки до співбесіди з потенційними роботодавцями, а також відповіли на питання студентів.

Від імені керівництва університету доцент кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Вірченко П. А. висловив щиру подяку керівництву відділення № 380/20 Харківської обласної дирекції «Укргазбанку» В. П. Луговому та В. О. Голозубову за надану студентам можливість безпосередньо на місці ознайомитися з роботою банківської установи та усвідомити, на які саме професійні компетенції варто звернути увагу під час навчання у ВНЗ для успішного майбутнього працевлаштування.