RSS Feed

24.07.2018

Доцент кафедри отримала грант Президента України

Доцент кафедри Катерина Сегіда отримала Грант Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених на 2018 рік (відповідно до Розпорядження Глави держави №105/2018-рп «Про призначення грантів Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених на 2018 рік» http://kharkivoda.gov.ua/news/93912) у розмірі 75 тис. грн для проведення дослідження «Формування людського потенціалу України через нівелювання демографічних проблем».

Такі Гранти отримали сім молодих науковці Харківської області, з чим і привітала губернатор області – Юлія Світлична – 19 липня 2018 року (Відео зустрічі Юлії Світличної з харків’янами, що отримали гранти Президента України на підтримку своїх досліджень https://youtu.be/2orA-rWKZQg, Інформація про зустріч https://kharkivoda.gov.ua/news/93953).

Серед переможців – три представники Університету: д. фіз-мат. н., професор Валерія Трусова для проведення дослідження «Розробка нових антиамілоїдних стратегій на основі широкомасштабного скрінінгу інгібіторів патологічної агрегації білків» та к. психолог. н., старший викладач Даніела Клавдія Пуертас Савіна для проведення дослідження «Стратегії професійної самореалізації у жінок».
Вітаємо колег та бажаємо подальших творчих успіхів!