RSS Feed

19.12.2019

Відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю 014.07 Середня освіта (Географія)

На кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства 11 грудня 2019 р. відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 014.07 Середня освіта (Географія) освітньо-професійною програмою «Географія, економіка та краєзнавчо-туристична робота».

Під час захисту студенти-випускники показали, що вони успішно засвоїли загальні та спеціальні дисципліни, мають змістовні та конкретні знання за фахом. Усі представлені роботи присвячені актуальним темам та виконані на високому рівні. Студенти блискуче захистили результати своїх досліджень та впевнено відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії.

Захист кваліфікаційних робіт магістрів показав, що випускники кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства можуть успішно працювати у галузі середньої освіти та дотичних до неї сферах, зокрема у загальноосвітніх і спеціальних навчальних закладах, позашкільних навчальних закладах, ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, науково-дослідних установах.

Вітаємо студентів із успішним захистом кваліфікаційних робіт та отриманням ступеня магістра у Каразінському Університеті!