Мезенцев Костянтин Володимирович


Мезенцев Костянтин Володимирович – доктор географічних наук, професор, завідувач кафедри економічної та соціальної географії географічного імені Костянтина Нємця факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, професор кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Народився 27 червня 1971 року у м. Черкаси. У 1993 році закінчив географічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У 2007 році захистив докторську дисертацію на тему: «Суспільно-географічне прогнозування регіонального розвитку: теорія, методологія, практика». З 2007 року працює на посаді професора кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства за сумісництвом.

 

Викладає навчальні курси:

Основи суспільно-географічного моделювання

Contemporary Debates in Human Geography (Сучасні дискусії в суспільній географії) (викладається англійською мовою)

Суспільно-географічне прогнозування

 

Наукові інтереси: Наукові інтереси: просторові трансформації міст та урбанізованих регіонів, нерівномірний регіональний розвиток, міграції населення, сприйняття та образи міст і регіонів, суспільно-географічне прогнозування.

Профіль в Google Scholar

Профіль в ResearchGate

 

 

E-mail: k_mez@ukr.net

Контактиний телефон - +38 (044) 521-32-24

Поштова адреса - м. Київ,  МСП - 680, Проспект акад. Глушкова, 2, Географічний факультет